Η ομάδα των συνεργατών μας αποτελείται από άτομα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και προσόντων, καθένας από τους οποίους προσφέρει τη δική του εξειδίκευση και ένα μοναδικό σετ ικανοτήτων. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο στις παρεχομενες υπηρεσίες, καθώς και ένα πολύ προηγμένο επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης.

Η Ανάλυση και Σχεδίαση Λογισμικού παρέχεται από τους μηχανικούς μας, ενώ οι προγραμματιστές και τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εκτέλεση των έργων μας. Έχουμε, επίσης, στη διάθεσή μας ένα σύνολο από ανεξάρτητους ειδικούς, στους οποίους μπορούμε να βασιζόμαστε για την παροχή κάθε είδους εξειδικευμένων υπηρεσιών και πρόσθετης εργασίας, όπου αυτή απαιτείται. Υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι δουλεύουμε με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κάθε ένας από τους οποίους μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Μηχανικοί Πληροφορικής

Μηχανικοι

Τόσο για το σχεδιασμό του λογισμικού σας, όσο και για την καλύτερη δυνατή συμβουλευτική σε θέματα Τεχνολογιών Πληροφορικής, οι μηχανικοί της Aura Solutions σας εξασφαλίζουν τον ιδανικό συνδυασμό τεχνικής γνώσης και ικανότητας εύρεσης της ιδανικής λύσης για κάθε πρόκληση.

Τεχνικοί

Τεχνικοι

Το προσωπικό υποστήριξής μας αποτελείται από μία ομάδα από έμπειρα στελέχη, υψηλής ειδίκευσης, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν την επίλυση τόσο των μικρών, καθημερινών ζητημάτων που παρουσιάζονται στον χρήστη ενός υπολογιστή, όσο την αντιμετώπιση τυχουσών καταστάσεων κρίσης και / ή εκτάκτου ανάγκης.

Προγραμματιστές

Προγραμματιστές

Η ανάπτυξη του λογισμικού μας ανατίθεται σε μία αποτελεσματική ομάδα από πανεπιστημιακής εκπαίδευσης προσωπικό. Στην επιλογή των προγραμματιστών μας δίνουμε απόλυτη έμφαση στην εύρεση πανεπιστημιακού επιπέδου υποψηφίων, οι οποίοι να χαρακτηρίζονται τόσο από το διευρυμένο σύνολο ικανοτήτων τους, όσο και για την εργασιακή αποτελεσματικότητά τους.

Σχεδιαστές

Σχεδιαστες

Στην περίπτωση που το λογισμικό ή η ιστοσελίδα σας απαιτεί εξειδικευμένη γραφιστική φροντίδα για την τέλεια οπτική του εμφάνιση, οι συνεργάτες μας θα αναλάβουν να σας προτείνουν σχεδιαστικές λύσεις που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το μοντέρνο.